Tel. 0522 701153

Staphorst

Kernwoorden zijn voor ons ‘techniek’, 'service’ en ‘innovatie’

Repareren is onze hoofdactiviteit, en door innoverend te denken binnen de techniek, hebben we al diverse producten en oplossingen op maat gemaakt. Met ons 5-koppige team in de werkplaats en het magazijn streven we naar een goede en vlotte service.


Een greep uit de activiteiten:

Reparatie hydrauliekReparatie en onderhoud aan:

  • Landbouwmachines, met name tractoren
  • Zware specifieke bedrijfswagens, zoals zuigwagens van RSP en MTS, autolaadkranen van Palfinger
  • Bestratingsmaterieel, zoals shovels, minishovels en kranen, legmachines en -klemmen, trilplaten
  • Reparatie en revisie van verbrandingsmotoren en transmissies
  • Keuring van hierboven genoemd materiaal; met uitzondering van autokranen tot maximale hefcapaciteit van 10 tonmeter en/of voertuiggewicht tot 10 ton. Autokranen keuren we met elke capaciteit

Hydrauliekslangen persen is een belangrijke activiteit, waarbij we vooral letten op snelheid en kwaliteit, en dat voor een eerlijke prijs. Met efficiënte apparatuur en een brede voorraad is het ons doel om snel en vakkundig een nieuwe slang te maken. Meestal is een lekke slang een tegenvaller in de planning, zodat stagnatie en wachttijden ongewenst zijn. 


Besturingstechniek, elektro-hydraulische schakelingen, comfort- en productie verhogende voorzieningen, waarbij gedacht kan worden aan aanpassingen aan de bediening(hendels) van een minishovel van een stratenmaker, zodat zowel de legklem als de giek bediend kan worden zonder die ene hendel los te laten. Voor zulke zaken bent u bij ons op het juiste adres.