Tel. 0522 701153

Staphorst

Na ruim 3 jaar met veel genot aan de Weth. Timmermanstraat 21 te hebben gewerkt, werd het duidelijk dat meer ruimte gewenst was, om het toegenomen werkaanbod aan te kunnen, en de plannen voor de toekomst te kunnen realiseren. Begin 2017 kwam de kans om te verhuizen naar de overkant van de weg, waar we meer binnen- en buitenruimte hebben, om onze gewaardeerde klanten te kunnen helpen.

Tot  najaar 2013 lag het accent vooral op het repareren op locatie, maar met onze bijzonder goed uitgeruste werkplaats hebben we ondertussen de mogelijkheid om efficiĆ«nter en voordeliger te werken op de vaste locatie in Staphorst.

Nog steeds is er dezelfde mogelijkheid voor service op locatie, met onze truck met werkplaatsinrichting, omdat er zeker ook gevallen zijn, waar het juist efficiƫnter of sneller is om op locatie te werken.

U kunt ons vinden:
Bouwman Techniek
Weth. Timmermanstraat 8   -  7951 SH  Staphorst
Tel. 0522-701153  -  info@bouwmantechniek.nl


Servicedealer PalfingerMedio 2017 hebben we het service-dealerschap verworven  van Palfinger, zodat we erkend zijn voor reparatie, service en de keuringen (tussentijds en TCVT) van en aan autolaadkranen.

Haakarmsystemen, portaalsystemen, meeneemheftrucks behoren hier ook aan toe, zodat we hier in de wijde regio het netwerk van Palfinger dealers dekkend maken.